Italia își plânge morții: biserica din Bergamo plină de sicrie

Italia își plânge morții: biserica din Bergamo plină de sicrie.  Ieri, pentru Italia  a afost cea mai neagră zi de la începutul pandemiei de coronavirus , 969 de decese în doar 24  de ore.

Biserica San Giuseppe, din Seriate (Bergamo), este plină de sicrie de oameni care au murit în urma epidemiei de coronavirus. Preotul  Don Mario a declarat potrivi TgCom24: „ Și unul se întreabă… unde este Dumnezeu…?”.

Toate acele sicrie vor fi transportate de către armata italiană în alte regiuni unde vor fi incinerate. Vor fi carabinierii cei care vor livra cenușa membrilor familiei.

Citește și Coronavirus, situație dramatică în Italia: numărul deceselor a ajuns la 969 !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.