Italia: guvernatorul regiunii Campania, Vincenzo De Luca, a cerut guvernului blocaj total

Guvernatorul regiunii italiene Campania, Vincenzo De Luca, a cerut guvernului să blocheze întreaga Italie. După creșterea infecțiilor în Campania, mai întâi în sud și apoi în restul Italiei, președintele consiliului regional a făcut apel la primul ministru Conte cerând oprirea totală a tuturor activităților de luni, cu închiderea școlilor și ore prin teleșcoală cel puțin pentru o perioadă de timp între 15 zile și o lună.

Citește și : Autocertificare: formularul care a revenit în Italia, valabil pe tot teritoriu

« Este esențial să se decidă blocarea imediat . Datele actuale privind numărul de infecții fac ca orice tip de măsură parțială să fie ineficientă – a scris guvernatorul pe Facebook – Este necesar să se închidă totul , cu excepția categoriilor care produc și furnizează bunuri esențiale (industrie, agricultură, construcții, agroalimentare, transporturi). Este esențial să se blocheze mobilitatea între regiuni și între municipalități. Sincer, nu este clar cât de eficiente pot fi măsurile limitate în acest context. În orice caz , Campania se va deplasa în această direcție foarte curând »

https://www.facebook.com/vincenzodeluca.it/posts/10158496322078257

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook,  Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.