Italia. Femeie bătută cu bestialitate și lăsată inconștientă pe stradă de un român

O femei a fost bătută până la leșin și lăsată să zacă pe trotuar de doi români, pe o stradă din Catania, Italia.

Este vorba despre Ioan Octavian Tătar (41 de ani) și de o femeie T. L. T de 34 de ani. Se pare că anterior agresiunii, între cele două femei ar fi existat o ceartă.

Victima a fost văzută de de un trecător, care a anunțat carabinierii.

Sosiți la fața locului, aceștia au găsit-o pe femeie inconștientă și plină de vânătăi, scrie catania.meridionews.it.

După agresiune,  ambii români, s-au predat la poliție, susținând că ei sunt cei care au bătut-o pe femeie.

Tătar a fost arestat, deoarece el a fost cel care i-a aplicat cele mai multe lovituri femeii, în timp ce complicea sa a fost denunțată pentru amenințări și lovituri.

Victima va avea nevoie de 30 de zile de spitalizare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.