Italia. Doliu în familia stilistului Roberto Cavalli: ginerele lui a fost găsit mort în mașină

Italia. Cadavrul unui bărbat a fost găsit ieri dimineață într-o mașină în Latina, pe strada Sabaudia

Este vorba despre Francesco Agostinelli de 47 de ani, ginerele stilistului Roberto Cavalli originar din Cori (Latina). Francesco locuiește cu familia în Florența dar era în vizită la tatăl lui în Latina.

Are un accident de motocicletă și află că este însărcinată, mama își amputează piciorul pentru a-și salva copilul

Alarma a fost dată de unii trecători care au văzut corpul bărbatului.. Ambulanța ajunsă de urgență la fața locului nu a putut decât să constate decesul. Potrivit The Social Post,  bărbatul prezenta sânge la nas, iar în mașină erau mai multe lucruri aruncate. Se pare că bărbatul era bolnav și înainte de a muri ar fi căutat medicamente.

Corpul a fost transportat la morgă unde se va efectua autopsia pentru a descoperi cauzele morții lui.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.