Italia: Doi frați au căzut de la etajul opt al unui bloc. Au murit pe loc

Italia: Doi frați de origine kenyană, în vârstă de 14 și 11 ani, au murit după ce au căzut de la etajul opt al unei clădiri aflate la periferia Bolognei, în Via Quirino di Marzio.

 

S-a întâmplat în jurul orei 10 azi dimineața. La fața locului, poliția și medicii, care au încercat în zadar să-i resurciteze . Tatăl celor doi băieți era în acasă cu ei la momentul accidentului. Mama era la muncă, iar agenții i-au dat tragica notiție.

 

Omul a fost dus la secția de poliție pentru investigații. Între timp, în Via Quirino Di Marzio la locul tragediei, corpurile celor două victime au fost duse la morgă.

 

Familia – tatăl, mama și cei cinci copii – locuiesc  într-un apartament aparținând unei organizații non-profit care se ocupă de primirea familiilor cu situații dificile .

Te-ar putea interesa și Româncă ucisă în stil mafiot în Italia chiar de prietena ei cea mai bună

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.