Italia, de mâine va fi interzis fumatul în aer liber: amenzi de până la 240 de euro

De mâine, marți, 19 ianuarie, la Milano va fi interzis fumatul în aer liber, cu excepția locurilor absolut izolate.

Acum este oficial. După cum a raportat Fanpage.it, intră în vigoare una dintre regulile prevăzute de „Regulamentul privind calitatea aerului” aprobat în 19 noiembrie anul trecut de Consiliul municipal.

Acesta este un plan ambițios care vizează îmbunătățirea calității mediului în capitala lombardă.

Prin urmare, de mâine va fi interzis fumatul în aer liber pe o rază de zece metri de alte persoane.

Citește și Tragedie pe drumurile din Italia! Un accident rutier a distrus o familie de români

Interdicția va intra în vigoare în apropierea stațiilor de transport public, a parcurilor, a cimitirelor și chiar pe stadioanele sportive în aer liber.

Lombardia se află în „zona roșie” și tocmai urgența de sănătate ar fi determinat Palazzo Marino să opteze pentru o plecare destul de „deschisă” de la dispoziție.

Unele semne informative cu privire la noua interdicție vor fi plasate în zonele afectate în următoarele câteva zile și vor exista câteva zile de toleranță pentru fumătorii înrăiți înainte ca amenzile să poată fi aplicate infractorilor.

Sancțiunile variază de la 40 la 240 de euro.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://www.fanpage.it/milano/milano-da-domani-sara-vietato-fumare-nei-parchi-e-alle-fermate-di-bus-e-tram-multe-fino-a-240-euro/

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.