Italia, cutremur puternic în L’Aquila: șocul a fost resimțit și la Roma

Italia, cutremur puternic în L’Aquila care s-a resimțit și în diferite districte ale Romei . Un cutremur cu magnitudine provizorie între 4.4 și 4.9 a fost înregistrat de instrumentele institutului național de geofizică din provincia L’Aquila. Cutremurul a avut loc la ora 18.35 și a fost resimțit și în Lazio, scrie presa italiană Leggo.

Tragedie imensă pentru o familie de români din Londra: copilul lor de numai 3 ani a murit chiar de ziua lui de naștere

Ingv vorbește despre magnitudinea de 4,4 cu epicentrul la câțiva kilometri de Balsorano,la granița dintre Lazio și Abruzzo. Adâncimea este de numai 14 km. Cutremurul a fost simțit clar și la Roma, dar mai ales în Lazio, Frosinone, Cassino și Sora. Deocamdată nu există rapoarte despre daune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.