Italia, cutremur în Calabria: șoc puternic cu magnitudinea de 4.0 în zona Catanzaro

Cutremurul din Calabria s-a resimțit de populație în acestă dimineață în jurul orei 8:11 și a fost înregistrat de Institutul Național de Geofizică și Vulcanologie din provincia Catanzaro. Zeci de persoane au raportat cutremurul și pe social media fiind resimțit în multe zone din regiune.

Șoc în Italia! O scroafă a ucis un român și a rănit grav un copil de doi ani

Cutremurul cu magnitudinea de 4,0, a avut epicentru la doi kilometri de Caraffa di Catanzaro, cu coordonate geografice (lat, lon) 38,89, 16,47 la o adâncime de 27 km. Momentan nu au fost semnalate există. Protecția Civilă relatează că este în contact cu structurile din zonă: „Seismul a fost resimțit de populație, de la primele verificări nu există persoane rănite sau pagube”. Ca măsură de precauție, instituțiile de învățământ au fost evacuate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.