Italia: cursa împotriva coronavirusului continuă

În Italia, regunea Lombardia se înregistrează 11.685 cazuri pozitive (+1.865). În Bergamo, un technician în vârstă de 47 de ani a murit.

În Lombardia aproape 5 mii de persoane sunt în spital și 966 au murit până acum, cu 76 mai multe decât ieri. 732 de pacienți se află în terapie intensivă. Numărul de cazuri de coronavirus continuă să crească în Lombardia, unde consilierul pentru Sănătate Gallera vorbește despre o creștere de 1.865 de pacienți față de ieri (11.685 de cazuri totale), cu 1.660 vindecați.

Citește și Coronavirus, Spania: guvernul a ordonat „toată lumea în case !”

“A fost întotdeauna o cursă împotriva timpului – adaugă el – pentru a găsi noi spații pentru bolnavi în spitale. Vom începe foarte curând cu medicamentul împotriva artritei de la care care avem rezultate bune”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.