Italia, cumpără un pachet de rulouri și găsește o bucată de deget

O surpriză groaznică pentru un consumator din Ravenna care a găsit un reziduu compatibil cu un deget într-un pachetul de rulouri pe care l-a cumpărat dintr-un supermarket din Imola (Bologna). Procurorul a deschis o anchetă și a dispus analizei ADN . Între timp carabinierii au efectuat o inspecție în supermarket pentru a verifica pachetele rămase, dar nu s-a mai găsit niciun alt membru uman….

Citește și Indonezia, îi cade un meteorit în casă: la 33 de ani devine milionar

Din verificările efectuate până acum, s-a reieșit că rulourile în cauză au fost ambalate într-o companie din Spania , unde se presupune că fragmentul de deget a ajuns în amestec compoziției, apoi distribuit clienților nebănuitori, scrie presa italiană TgCom24

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.