Italia, cine nu poartă masca afară, riscă o amendă până la 3 mii de euro

De joi în toată Italia, va fi obligatoriu purtarea măștii atât în interior cât și în exterior. Guvernul italian lucrează la noua dispoziție, care ar trebui să conțină și amenzi foarte mari pentru cei care nu respectă interdicțiile: sunt așteptate penalități cuprinse între 400 și 3 mii de euro.

Cu noul decret care va intra în vigoare joi, va și intra obligația de a purta masca peste tot, în toată Italia . O măsură necesară din cauza creșterilor infecțiilor cu coronavirus din ultimele săptămâni în întreaga peninsulă.  Numărul total de persoane infectate de la începutul urgenței a crescut la 325.329.

Citește și Vor să-și înregistreze copilul cu numele de Lucifer. Primăria zice, nu: izbucnește scandalul

Ce riscă cei care nu respectă obligația de a purta măști în aer liber ? Potrivit presei italiene  „La Stampa”, sunt așteptate sancțiuni cuprinse între 400 și 3 mii de euro . Unele regiuni au impus deja această obligație cum ar fi Sicilia, Lazio, Campania și Calabria. În Piemonte, pe de altă parte, o ordonanță a stabilit obligația de a purta masca lângă școli, parcări, grădini și trotuarele în fața intrărilor și ieșirilor institutelor și în toate locurile de așteptare, urcare și coborâre a transportului public școlar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.