Italia, cazul badantei Olga Iacob, care și-a închis bebelușul mort în valiză

I-a zdrobit capul în timpul nașterii și l-a ucis. Aceasta este oroarea unei femei care lucra ca și îngrijitoare în Italia.  Olga Iacob, marți seara a dat naștere unui copil, în Vallo della Lucania . Copilul a murit în timpul travaliului și  în timp ce femeia a încercat să-l aducă pe lume.

Potrivit presei Il Mattino, pe femeie au luat-o durerile în casa în care lucre ca și îngrijitoare în Angellara, un cătun din Vallo, în provincia Salerno.  Când i s-au rupt apele ea a încercat să dea naștere singură, dar s-ar fi apăsat prea tare pe capul copilului provocând răni mortale. În acel moment, ar fi închis copilul decedat într-o valiză și, cu hemoragie s-a dus de urgență la spital. Acum este acuzată de crimă. După  două zile în secția de ginecologie, medicii au externat-o.

Dar sunt multe întrebări fără răspunsuri: de ce Olga nu a spus nimănui că este însărcinată? Și de ce nu a cerut ajutor în timpul durerilor? Și din nou: de ce a ascuns trupul bebelușului într-o valiză? Procurorul o cercetează și între timp a dispus arestarea. Pe corpul nou-născutului, pe de altă parte, procurorul șef de la Vallo della Lucania, Antonio Ricci, a dispus o examinare autoptică care va scoate le lumină cauza morții.

O mamă și-a castrat fiul de trei ani, copilul povestește cu cuvintele sale: ” A făcut-o cu o pensetă”

Probabil o manevră greșită în timpul nașterii a ucis copilul. Când Olga Iacob a încercat să-l scoată, ar fi putut prinde capul bebelușului greșit zdrobindu-i craniul. În acel moment, o hemoragie puternică a obligat-o să ceară ajutor. Dar mai întâi a înfășurat corpul mic într-un prosop, apoi într-o pungă de plastic și apoi în valiza care a fost găsită de poliție. Ieri dimineață, militarul criminalist din Salerno a efectuat o inspecție detaliată în interiorul casei în care locuia femeia căutând dovezi și indicii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.