Italia, carantina și reacțiile adverse: o femeie nudă s-a întins pe capota mașinii de carabinieri

Carantina impusă pentru combaterea infecției de coronavirus pare să aibă primele reacții adverse. În după-amiaza zilei de sâmbătă, 18 aprilie, în Italia, comuna Borgotrebbia, provincia Piacenza , o femeie s-a întins goală pe capota unei mașini de carabinieri. Locuitorii din zonă, martori la scena în cauză nu numai că au rămas uimiți , dar s-au și amuzat  de scena ciudată.

Vloggerița Sahar Tabar infectată cu Coronavirus în închisoarea din Ira: ”Nu pot respira”

Femeia, poate sub influența drogurilor sau a alcoolului și într-o stare evidentă de delir, a fost văzută alergând  desculță pe stradă, apoi s-a oprit brusc  în fața mașinii carabinierilor,  și s-a întinsă pe capotă rămânând nemișcată. Agenții au chemat de urgență o ambulanță. În fața paramedicilor femeia devenise agresivă atât împotriva agenților, cât și a lucrătorilor din domeniul sănătății, dar până la urmă femeia a fost dusă la spital, fără să rănească pe nimeni . În urma acestei scene, a fost deschisă o anchetă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.