Italia, cadavrul unei românce de 20 de ani a fost găsit pe un câmp

Italia, cadavrul unei românce de 20 de ani a fost găsit aruncat pe un câmp Cauza morții tinerei, care nu poate fi încă identificată este încă necunoscută

Trupul unei tinere românce  în vârstă de 20 de ani a fost găsit azi după-amiază,  într-o tabără din Busto Arsizio, în zona Varese. Corpul, într-o stare avansată de descompunere, a fost descoperit de proprietarul zonei în timp ce cosea iarba.

Depresia printre străini: un român de 44 de ani și-a pus capăt zilelor

Nu se cunposc încă cauzele morții tinerei românce care avea asupra ei docemnetul de identitate. Potrivit presei italiene TgCom24, numele nu a fost dezvăluit deoarece fața este de nerecunoscut.  Se pare că nimeni până în acest moment nu a raportat nicio dispariție a tinerei.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.