Italia, Bergamo: coloană de vehicule militare transportă alte sicrie în alte crematorii

Alte vehicule militare au ajuns la cimitirul monumental din Bergamo, sâmbătă 21 martie în jurul orei 7 dimineața pentru a transporta alte zeci de sicrie deoarece crematoriul nu mai poate face față acestei perioade de urgență coronavirus . Numai ieri, alte , 88 de persoane au murit în zona Bergamo .

“Sperăm că până la urmă vom putea vedea lumina de la capătul tunelului , dar  deocamdată nu se vede nimic”, a comentat primarul Giorgio Gori, potrivit presei italiene L’eco di Bergamo.

Citește și Coronavirus Italia: bilanț devastator: mai mult de 600 de decese într-o singură zi

În această dimineață, aproximativ șaptezeci de sicrie  au fost încărcate în vehiculele militare pentru a fi transferate din cimitirul din Bergamo în alte zone din nordul Italiei, în special în Emilia Romagna pentru a fi incinerate. Chiar și astăzi, Bergamo va asista la o procesiune nouă și dramatică de vehicule, precum cea din seara zilei de 18 martie, cu sicriele persoanelor dragi pentru care nici măcar nu a fost posibilă organizarea unei înmormântări, deoarece regulile de combatere a răspândirii coronavirusului le interzice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.