Israelul și-a închis coasta după ce tone de smoală au invadat pe plajele

Israelul și-a închis toate plajele de pe Marea Mediterană duminică după ce o deversare de petrol a invadat aproximativ 170 km de coastă (coasta mediteraneană a Israelului se întinde pe aproximativ 195 km). Potrivit activiștilor și ministerului israelian pentru protecția mediului, cel puțin o mie de tone de bitum au fost transportate de mare pe plaje.

Citește și SUA aproximativ 500 de mii de decese, mai mult decât în cele trei războaie : primul și al doilea război mondial și Vietnam

Încă nu s-a descoperit de unde provine petrolul: potrivit Ministerului Protecției Mediului este probabil ca acest petrol revărsat în mare să provină de la petrolier, dar identificarea acestuia nu este ușoară, deoarece este posibil să fie vorba de un transport ilegal și, prin urmare, nu a fost monitorizat.

Autoritățile israeliene lucrează cu oficiali europeni pentru a urmări cine a trecut prin zona de unde provenea petrolul care a generat bitumul prin imaginile din satelit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.