Israel, record de ger în Ierusalim: orașul se trezește acoperit de zăpadă

Record de îngheț în Ierusalim : ieri dimineață orașul israelian s-a trezit cu o pătură de zăpadă între 10 și 20 de centimetri. Acesta este un val deosebit de sever de vreme rea, avertizează meteorologii, care străbate țara în aceste ore.

Evenimentul – ceea ce nu este neobișnuit în oraș – a avut repercusiuni asupra serviciilor și traficului. Disconfort și pentru mai multe școli – cele deschise în urma slăbirii restricțiilor de blocare.

Citește și O fetiță de 6 ani cade în iazul înghețat, fratele ei de 10 ani se îneacă în încercarea de a o salva

Cu toate acestea, nu toată lumea s-a îngrijorat valul de îngheț care a lovit orașul: în această dimineață mulți oameni au ieșit în stradă pentru a petrece o zi alternativă, probabil epuizată de lunga perioadă de restricții legate de Covid. Mai mule persoane s-au bucurat de pătura albă construind oameni de zăpadă și s-au dat cu snowbordurile, toți purtând măștile de protecție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.