Israel deschide anchete privind raidurile asupra Gaza în care au murit 5 copii

Israel deschide anchete privind raidurile asupra Gaza în care au murit 5 copii

Armata israeliană investighează raidul aerian de joi   care a vizat o locuință palestiniană în Gaza ucigând opt persoane, inclusiv cinci copii, după ce surse ale Apărării au recunoscut că au greșit crezând  că clădirea era goală.

Beijing, două cazuri de ciumă: teroare în rândul populației

Avichay Adraee, un purtător de cuvânt militar, a declarat inițial că atacul a dus la uciderea unui comandant al Jihadului Islamic, din care a arătat și o fotografie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.