Israel: “Dacă Libanul ne va ataca, vom lovi si zonele locuite”

Israel: “Dacă Libanul ne va ataca, vom lovi si zonele locuite”

La o săptămână după discursul în care liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, a afirmat că ar putea atinge numeroase obiective strategice în Israel, premierul Benyamin Netanyahu a răspuns cu un avertisment aspru: “Nu va exista imunitate pentru cei care vor lansa rachete în Israel a spus el, chiar dacă se vor ascunde  în zone dens populate. Vom face tot posibilul să nu lovim în persoanele nevinovate “.

 

Te-ar putea interesa și Cele doua turiste ucise in Maroc, trei sentinte la moarte si o condamnare cu inchisoarea pe viata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.