Isis, trupul lui Al Baghdadi a fost aruncat în mare

Trupul lui Abu Bakr al Baghdadi a fost aruncat în mare după raidul american împotriva liderului grupării Statului Islamic (ISIS) din Siria, a declarat un oficial de la Pentagon agenției France Presse

Funcționarul, care a vorbit în anonimat, nu a oferit detalii suplimentare cu privire la înmormântarea pe mare care seamănă cu cea a lui Osama bin Laden în 2011, după moartea liderului al-Qaeda în timpul atacului unei unități americane de elită împotriva ascunzătorului său din Pakistan.

Trump: Al Baghdadi s-a aruncat în aer și a murit plângând împreună cu cei 3 copii ai săi

„Tratamentul” corpului a fost „făcut în mod corespunzător”, a declarat anterior presei șeful Statului Major al SUA, Mark Milley.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.