ISIS revendică atacul asupra Vienei: “În acțiune a fost un soldat al califatului “

Isis  a revendicat atacul de la Viena. Acest lucru a fost raportat de directoarea Site Rita Katz. Într-o declarație în mass-media sa de propagandă, Statul Islamic a susținut că Abu Dujana al-Albani a efectuat atacul cu arme și cuțite în calitate de „soldat al califatului”.

Teroristul ucis în Viena ,  este un tânăr austriac de origine albaneză . El a fost eliberat din închisoare în decembrie 2019, după o sentință de 22 de luni pentru în care a  încercat să ajungă în Siria pentru a lupta cu Isis. Organizația și-a revendicat atacul .

Citește și Bilanțul provizoriu al atacului din Viena, 17 răniți: 6 sunt în condiții grave. Ministrul de Interne: “Terorist în fugă. Țineți-vă copiii acasă”

„Criminalul a înșelat programul de radicalizare”, denunță ministrul de Interne.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.