ISIS, liderul adjunctul lui al-Baghdadi a fost capturat în Irak

Hamed Shaker Saba ‘Al-Badri, alias Abu Khaldoun, liderul adjunct al ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost capturat în Irak. Arestarea a avut loc în seara zilei de 3 decembrie, de mâinile forțelor de securitate irakiene în zona Kirkuk. Abu Khaldoun a fost vărul lui Al-Baghdadi  ucis în 27 octombrie de forțele speciale americane.

Citește și Un bărbat a recunoscut că a ucis o întreagă familie și a întreținut raporturi cu cadavrul femeii

Celula irakian de securitate a emis o declarație și o fotografie a persoanei arestate, publicată pe site – ul web Al-Arabiya . Bărbatul, scrie în declarație, “avea un document fals cu numele Shalaan Obeid”. “Infractorul a lucrat ca adjunct a lui al-Baghdadi și a fost„ prințul “provinciei din Salah al-Din.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.