ISIS a lansat un apel de atac împotriva evreilor

ISIS și-a îndemnat milițienii și musulmanii, în general, să atace evreii și să se străduiască să facă să eșueze planul de pace din Orientul Mijlociu elaborat de președintele Statelor Unite, Donald Trump. Apelul a fost făcut de un purtător de cuvânt al ISIS, Abu Hamzah al-Quraishi, într-un mesaj audio lansat online.

Citește și Un pedofil va fi castrat chimic după ce a violat o fetiță de 12 ani într-o baie a școlii unde învăța

Referirea este făcută împotriva așa-numitului ”acord al secolului ” pe care Trump îl va ilustra în următoarele câteva ore premierului israelian Benjamin Netanyahu.

Citește și 75 de ani de la eliberarea lagărului nazist Auschwitz

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.