ISIS a atacat zona de nord al Bagdadului: 1 mort și 5 răniți

ISIS a atacat zona de nord al Bagdadului: 1 mort și 5 răniți

Un soldat irakian al armatei a fost ucis și alți cinci au fost răniți într-un atac terorist cu bombe din partea grupării de teroriști ISIS împotriva unui punct de control al armatei la nord de Bagdad, în districtul Tarmiyah, au declarat surse oficiale ale guvernului irakian.

Mamografie în direct pe Facebook pentru a conștientiza testul: jurnalista descoperă că are cancer la sân

Guvernul irakian au atribuit responsabilitatea atacului „bărbaților statului islamic”Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.