Isis a anunțat  succesorul lui Al-Baghdadi

Isis a anunțat  succesorul lui Al-Baghdadi

Statul islamic a   numit Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurashi drept noul său lider după moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi, într-un raid american din nordul Siriei. Acest lucru a fost raportat de „Amaq”, unul dintre organismele de propagandă ale ISIS.

Trump: Al Baghdadi s-a aruncat în aer și a murit plângând împreună cu cei 3 copii ai săi

Confirmarea morții lui Al-Baghdadi și a purtătorului său de cuvânt al-Mujahir, cu anunțul succesorului „califului” a fost dată de noul purtător de cuvânt al Isis, Abu Hamza al-Qurashi, într-o emisiune audio emisă de „Furqan”, un alt organ de propagandă al grupării jihadiste.

Soțiile și copiii milițienilor ISIS: Mii dintre ei, în special copiii, trăiesc fără apă și electricitate într-o tabără de refugiați din Siria

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.