Isi viola fiica de 12 ani noaptea, sau de cate ori sotia era plecata: condamnat la 7 ani de inchisoare

 

Isi viola fiica de 12 ani noaptea, sau de cate ori sotia era plecata: condamnat la 7 ani de inchisoare

Un alt caz de violență și abuz sexual împotriva unui minor a avut loc în regiunea Toscana, Italia.  Victima, o fetiță de numai 12 ani a fost violată de tatăl ei de câte ori avea ocazia. Potrivit presei italiene, omul, al cărui nume nu a fost făcut public, pentru a proteja victima, a profitat de micuță când mama ieșea la cumpărături sau în toiul nopții, când soția lui dormea.

 

În toate aceste ocazii, din păcate, copila nu a avut niciodată puterea de a țipa sau cel puțin de a reacționa fiind paralizată de teamă și de rușinea cauzată de cel care ar fi trebuit să o protejeze de tot și de toată lumea. Violențele ar fi durat de câțiva ani.

 

Povestea a ieșit la lumină din momentul în care colegii de clasă a victimei ar fi observat comportamentul ciudat al fetiței. Nu mai zâmbea, era retrasă, iar ochii ei exprimau tristețe și frică. Ea a reușit să povestească infernul prin care trecea de mai mult timp colegilor. Din acel moment, prietenii au spus ceea ce s-a întâmplat profesorilor și mamei copilei.

 

În urmă cu câteva zile justiția a dat sentința și l-a trimis pe bărbat 7 ani  în spatele gratiilor. Pentru moment, până când sentința nu va fi definitiva omul este încă liber dar cu interdicția de a se apropia de familie.

Te-ar putea interesa și Soc in lumea fotbalului: un fost jucator acuzat de pedofilie si crima

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.