Își ucide copiii de 3 și 1 an spânzurându-i a doua zi după moartea soției sale, apoi încearcă să se sinucidă

Un tată și-a ucis cei trei copii după ce soția lui s-a sinucis de câteva ore mai devreme. O adevărată tragedie în familie în ziua de Crăciun în Manila, Filipine, după ce Aiko Siancunco și -a spânzurat cei trei copii de  3 și 1 an după care a încercat să-și ia viața.

Citește și În 2020 doar extratereștrii mai lipseau: detectat un misterios semnal radio

Soția lui își luase viața cu o zi înainte. Tânărul de 29 de ani a decis mai întâi să-și omoare copiii în casa lor din strada Kamias, apoi a încercat să-și ia viața. În încercarea de a se spânzura însă, frânghia s-a rupt și bărbatul, care a supraviețuit, a fost arestat. Conform rapoartelor presei locale, bărbatul suferise de depresie din cauza pierderii locului de muncă. După concedierea lui, au început și certurile în familie.

Când tânăra de 23 de ani și-a luat viața, starea psihologică a bărbatului s-a înrăutățit. Deocamdată bărbatul este acuzat de uciderea copiilor  , dar ancheta se concentrează și asupra morții  soției sale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.