Își stoarce un coș pe nas iar fața începe să se umfle: tânără de 17 ani riscă să rămână oarbă

A crezut că este doar un coș mic pe nas, dar s-a desfigurat  complet. Mary Ann, o tânără în vârstă de 17 ani din Filipine, devenise mamă în urmă cu câteva luni , când i-a ieșit coș pe nas. S-a gândit inițial la problemele hormonale, dar apoi pustula s-a mărit și i-a umflat toată fața.

Astăzi fata este de nerecunoscut. După ce a văzut coșul, l-a stors, dar în acel moment rana a început să devină dureroasă, să crească și s-a umflat pe toată fața ajungând la ochi. Acum riscă să-i compromită și vederea.

Citește și ”Covidul poate provoca disfuncție erectilă”

Tânăra de 17 ani s-a adresat medicilor de la un spital local care i-au spus să meargă la o clinică. Starea ei nu-i permite să cheltuiască mulți bani și riscul este ca tânăra să devină oarbă. Fata se teme că nu va mai fi niciodată aceeași și a cerut ajutor de la oricine pentru a-și permite plata vizitei de specialitate necesare evaluării cazului ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.