Își spânzură copiii și abuzează de câinele familiei: prinsă cu ajutorul istoricului de pe computer

Și-a spânzurat cei doi copii, a abuzat de câinele familiei, apoi a încearcă să elimine istoricul din computer pentru a ascunde dovezile. Lisa Snyder în vârstă de 38 de ani a fost acuzată de crimă și abuz împotriva animalelor. A încercat în toate modurile să ascundă istoricul căutărilor pe internet, recunoscând că ar putea fi „privită de societate ca fiind obscenă și / sau jignitoare în mod nejustificat”.

Printre căutările sale pe internet sunt indicații despre ”cum să efectuezi o spânzurare și cum să scapi de crimă”. Femeia este acuzată că și-a spânzurat copiii: băiatul Conner, de 8 ani, și pe fiica sa, Brinley, de 4 ani, la domiciliul său din Albany Township, Pennsylvania. Femeia în vârstă de 38 de ani, după crimă, a alertat poliția explicând că fiul ei cel mare s-ar fi sinucis pentru că a fost agresat la școală și că cea mai mică l-ar fi urmat pentru a nu-l lăsa să moară singur. O poveste care nu i-a convins pe anchetatori care în schimb au găsit-o vinovată pe mamă.

Citește și Tragedie pe drumurile din Italia! Un accident rutier a distrus o familie de români

Profesorii lui Conner au negat în continuare versiunea mamei explicând că băiatul era un copil fericit și senin bine inserat în contextul școlii. Femeia a fost arestată, iar procesul împotriva ei este acum în desfășurare. Ancheta a dezvăluit, de asemenea, un videoclip șocant în care Snyder care ar fi întreținut relații sexuale cu câinele familie.

Acum apărarea încearcă să demonstreze incapacitatea femeii de a înțelege deoarece ar fi fost victima violențelor repetate în adolescență. Deocamdată, femeia se află în închisoare fără posibilitatea de a ieși chiar pe cauțiune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://metro.co.uk/2021/01/15/mother-who-had-sex-with-dog-then-hanged-her-kids-fights-to-hide-lewd-internet-search-history-13912017/

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.