Își scoate buricul și îl dă cadou iubitului ei: gestul de iubire absurd al unei tinere

Buric făcut cadou. O tânără din Mexic a uimit negativ lumea cu gestul pe care l-a făcut pentru a-și demonstra dragostea. În opinia sa, a fost unul dintre cele mai romantice lucruri vreodată: pe de altă parte, dovezile iubirii pot fi de tot felul, păcat că Paulina Casillas Landeros a exagerat și nu puțin.

În 2015, tânăra a ales să-și se scoată buricul și să i-o dea persoanei pe care o iubea în acel moment.

Această tânără a avut și încă are o relație specială cu corpul ei , mai presus de orice o predilecție pentru „modificări”. Imediat după ce a apărut știrea, ea a acordat interviuri unul după altul, înrăutățind și mai mult judecata persoanelor de pe web . După cum a subliniat , îndepărtarea nu a fost întâmplătoare, ea consideră buricul partea părții corpului care „ne face mai umani”. În plus, a adăugat alte fraze deranjante, vorbind despre „dezumanizare simbolică” .

După cum vă puteți imagina, intervenția chirurgicală a fost destul de dureroasă. Tânăra de 27 de ani s-a bazat pe un profesionist , care a încercat, de asemenea, să-și dea seama dacă fata era cu adevărat pregătită. El i-a sugerat cum să aibă grijă de ea și mai ales cum să se îngrijească, riscul unei infecții fiind practic la colț .

Citește și Cum va fi omul peste un milion de ani

Perioada de după operație a fost halucinantă. Acesta a fost și motivul pentru care acum îi pare rău și nu ar mai face așa ceva. De parcă nu ar fi fost de ajuns, pe lângă pagubele fizice , s-a adăugat o insultă imprevizibilă ca să spunem cel puțin. De fapt, gestul pseudo-iubitor nu l-a emoționat prea mult pe iubitul tinerei . Cei doi acum nu mai sunt împreună.

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, el a păstrat obiectul ciudat ca o relicvă și astăzi încă îl mai păstrează cu el pentru că și-a dat seama că nu se va mai întâlni niciodată cu un astfel de gest, sau măcar similar , dar nici nu are chef să arunce nimic . Pe scurt, în această poveste mai greu de înțeles este care dintre ei este cel mai nebun …?

Sursa: Expreso. Press

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.