Își recunoaște bătăușul care l-a bântuit de pe băncile școli: îl ucide după 50 de ani la o cină întâlnire de clasă

Își recunoaște bătăușul care l-a bântuit de pe băncile școli : Thanapat Anakesri, un bărbat thailandez de 69 de ani, a așteptat peste 50 de ani să se răzbune pe fostul său coleg de clasă care l-a bântuit și l-a bătut ori de câte ori avea ocazia. Profitând de o reuniune de clasă a purtat cu el o armă și l-a împușcat după care a fugit.

Spitalul de nebuni al copiilor: legați de paturi și torturați cu electrozi
Tragedia s-a produs sâmbăta trecută într-un club din Ang Thong, din centrul Thailandei, unde aproximativ douăzeci de foști colegi de clasă s-au adunat la cină pentru o reuniune. Totul părea liniștit până când, la sfârșitul cinei Thanapat l-a tras deoparte pe  Suthat Kosayamat, și i-a adus aminte toate bătăile și jignire pe care acesta i le-a făcut în școală. Bărbatul i-a cerut șă-și ceară scuze de el dar Kosayamat a spus că nu-și amintește nimic și că nu are de gând să-și ceară scuze pentru ceva de care nu-și aduce animte.

Aceste cuvinte l-a scos din sărite pe Anakesri șia scos arma și l-a ucis în fața tuturor și a fugi. Victimei i s-a acordat primul ajutor dar din păcate, nu s-a mai putut face nimic și a murit. Autoritățile sunt încă pe urmele lui Thanapat Anakesri, care se pare că a intrat în pământ…

De Claudiu Bot 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.