Își privea fiica în ochi în timp ce prietenul o viola: ”Asta va fii viața ta de acum înainte”

Sarah Packer în vârstă de 44 de ani, în timp ce prietenul ei Jacob Sullivan o viola, îi spunea fiicei sale Grace:  ”Asta va fii viața ta de acum înainte ”

În timpul procesului care a avut loc miercuri în Bucks County, Pennsylvania, femeia a povestit despre fiica ei ca fiind o nulitate, și povestea judecătorilor că s-a implicat prea mult în fantaziile iubitului ei. Nu a putut să-i spună nu de teamă să nu-l piardă.

Citește și Un copil în vârstă de 9 ani, a încearcat să sară de la fereastra clasei: salvat de profesori

Potrivit Metro. uk., în 2016, cuplul au închiriat o proprietate în Quakertown, unde au început să o și molesteze pe adolescentă. După ce au torturat-o, au legat-o și au abandonat-o în podul casei pentru a muri din cauza caniculei. Tânăra reușise să scape, însă cei doi au prins-o din nou și au sugrumat-o.

În timp ce Jacob Sullivan o sugruma femeia o ținea de mână și îi spunea: ”Nu mai am cum să te ajut”

O parte din corpul dezmembrat al lui Grace Packer a fost găsit pe 31 octombrie 2016 într-o zonă împădurită din Luzerne County iar alte rămășițe lui Grace Packer au fost aruncate pe un drum izolat

Jacob Sullivan riscă închisoarea pe viață sau pedeapsa cu moartea, iar mama , în schimbul cooperării, va fi condamnată la închisoare pe viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.