Își plimbă soțul în lesă pentru a evita restricțiile: „Este câinele meu”, cuplu amendat

Un cuplu canadian a fost amendat de autoritățile poliției din Quebec pentru încălcarea restricțiilor Covid  după ce femeia a fost surprinsă „plimbându-și” soțul în lesă . Episodul singular, raportat de ziarele locale, a avut loc sâmbătă seara trecută lângă casa lor din orașul Sherbrooke, în sudul extrem al provinciei Québec. În acea seară, a fost activată în fiecare zonă starea de asediu impusă de autoritățile locale pentru situația de urgență COVID, ceea ce prevede posibilitatea de a părăsi casa doar din anumite motive de urgență și necesitate.

Citește și O mamă și-a ucis fiul nou-născut cu o foarfecă: „Nu l-am vrut, nu l-aș fi putut întreține”

Printre motivele pentru care a ieșit din casă de la 20 la 5 dimineața, guvernul local a inclus și cel al plimbării câinelui pentru nevoile sale fiziologice. Cuplul a profitat de această excepție, păcat însă  ca nu a existat niciun câine în lesă, doar soțul ei care mergea în ”patru labe” liniștit lângă ea.

Conform rapoartelor mass-media locale, cei doi au spus poliției că respectă regula animalelor de companie, dar conform Departamentului de Poliție Sherbrooke, cuplul „nu a cooperat deloc cu agenții”. Pentru aceasta ambii au fost amendați cu 1546 de dolari.

Luni, premierul din Quebec a cerut populației să respecte regulile distanțarea socială, spunând: „Știu că este dificil, dar este necesar”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.