Își pierde slujba și se întoarce să locuiască cu părinții, tatăl său îl închide în pod fără mâncare timp de 4 luni

Își pierde slujba și decide să se întoarcă să locuiască cu părinții dar tatăl său îl încuie în pod. Un bătrân de 70 de ani este suspectat că și-a răpit fiul de 39 de ani timp de câteva luni într-un mic sat din Rinul superior, Franța. Bărbatul fusese închis într-o cameră fără mâncare și apă tocmai pentru că își pierduse slujba.

Citește și Bătută de iubitul ei pentru că a ieșit cu prietenii: „Am crezut că am să mor”

Ancheta a fost declanșată după plângerea mamei bărbatului de 39 de ani care a chemat poliția spunând că fiul ei și-a bătut soțul. Când ofițerii au ajuns la fața locului, bărbatul a confirmat că și-a bătut tatăl, povestind ce a fost nevoit să sufere de aproximativ 4 luni. Ambulanța i-a dus la spital atât pe fiu cât și pe tatăl lui , unde medicii i-au descoperit tânărului o gravă subnutriție.

Tatăl s-a justificat spunând că fiul său nu a făcut nimic pentru a-și găsi un alt loc de muncă și a decis să-l pedepsească pentru a-l face să înțeleagă că nu-l va întreține. Aceste hărțuiri au continuat luni de zile, până când tânărul disperat de 39 de ani a încercat să iasă din pod pentru a mânca și după ce a fost surprins de tatăl său, între cei doi a izbucnit o luptă. Acum, bărbatul de 70 de ani va trebui să se prezinte în fața judecătorului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.