Își lasă fiica singură în pătuț și merge la serviciu și o găsește moartă:„Nu știam cu cine să o las”

Un tată ș-a abandona fiica timp de 10 ore singură în pătuț și a plecat la muncă .

Fetița, a cărei vârstă nu a fost dată publicității, a murit din cauze care nu au fost încă constatate. Tatăl în vârstă de 21 de ani, Wilner Belizaire din Orlando, Florida, a recunoscut că a lăsat-o singură acasă, justificându-se că trebuia să meargă la muncă pentru a-și plăti chiria.

Citește și Un câine Rottweiler a avut grijă de un copil nou-născut abandonat toată noaptea și i-a salvat viața

Bărbatul, care trăiește într-o stare de sărăcie, a fost chemat pentru câteva ore, seara în jurul orei 16.00. El a explicat agenților că a încercat în toate modurile să găsească pe cineva care să aibă grijă de copil, dar nu a găsit nimeni și trebuia să meargă la muncă pentru a-și plăti chiria.

Deși a recunoscut că nu ar fi trebuit să o lase pe micuță singură, nu a avut altă alternativă. Alarma a fost dată de el când și-a văzut fetița inconștientă, dar nu s-a mai putut face nimic. Acum se confruntă cu până la 15 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu The Sun

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.