Își intinde fiul pe masă și îl arde de 11 ori cu fierul de călcat ca ”pedeapsă” că a rupt pantalonii

Dacă spui: unsprezece arsuri  pe un băiaețel de cinci ani. Dar cuvântul și cifrele parcă nu te înspăimântă așa cum te înspăimântă scena pe care ar treui să ți-o imagnezi:  un copil de 5 ani întins pe o masă și mama care de 11 ori pune fierul de călcat încins pe corpul micuțului provocându-i tot atâtea arsuri… Pentru ce? Pentru simplul motiv că s-a întors de la joacă cu pantalonii rupți în genunchi…

”Dacă ma lași să-ți violez fiicele, te iau de soție”, mama acceptă și îi dă barbatului fetițele de 1 și 4 ani

Pentru aceste “vătămări grave” și aceste “maltratări”, mama copilului – o tânără marocană – a negociat o pedeapsă  de trei ani în fața judecătorului ședinței preliminare Elisabetta Meyer, scrie Corriere della Sera . Tânăra mamă nu a putut să dea o explicație pseudo-rațională a ceea ce a provocat fiului său: pe de o parte ea a negat că ar suferit un abuz similar pe când era o copilă  pe de altă parte explică   vag era foarte stresată în acea perioadă (în decembrie anul trecut) .

Între timp copilul a fost dus într-o unitate protejată,  iar acum, după după sentința de trei ani cu închisoarea, Tribunalul de Minori trebuie să decidă dacă băiețelul va fi dat în adopție sau nu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.