Își închidea soțul în pod pentru că nu spăla bine vasele și nu întindea hainele

Își închidea soțul în pod pentru că nu spăla bine vasele și nu întindea hainele

Îl punea să spele vasele, să întindă hainele, iar dacă nu facea totul cum îi spunea alerga după el prin toată casa până când ajungea să-l închidă în pod.

Este povestea unui bărbat de origine peruană, umilit și hărțuit ani de zile de-a rândul. Femaia nu-l lăsa nci să mănânce, îi turna detergent peste mâncare. Uneori îl alerga pe scări ca să-l facă să cadă. Femeia și-a redus soțul într-o stare de supunere fizică și psihologică, tolerată numai pentru dragostea fiului pentru care se temea să nu-l piardă.

Ofițerii de la poliția Monteverde au emis un ordin împotriva femeii de 48 de ani,de îndepărtare din nucleul familiei și de restricție de a se apropia de bărbat.

Ordonanța a fost emisă de judecătorul tribunalului din  Roma, pe baza constatărilor în urma anchetei efectuate de polițiști, la cererea fratelui  victimei.

Te-ar putea interesa și Petrece 8 ani într-o mănăstire, apoi călugarița devine una pornostar

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.