Își ia la bătaie soția de față cu fetița lor. Micuța se ascunde în baie și cheamă carabinierii

Își ia la bătaie soția de față cu fetița lor. Micuța se ascunde în baie și cheamă carabinierii

Un bărbat a început să-și bată soția sub ochii îngriziți a fiicei lor. Micuța a avut curajul și s-a ascuns în baie de unde a chemat carabienirii.

S-a întâmplat aseară într-un apartament din Ascoli Piceno, Italia.

Carabienirii alarmați de fetiță, au reușit să-l aresteze pe bărbatul de 41 de ani, înainte ca situația să devină mai gravă.

Bărbatul este ”un client” mai vechi al forțelor de ordine, pentru violență în familie și a fost condus la închisoarea din Marino del Tronto.

Femeia a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale.

Te-ar putea interesa și Și-a uitat fiul în aeroport. O femeia a întors avionul înapoi pentru a-l recupera

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.