Își duce fetița de patru ani la spital cu febră mare, medicii descoperă că a fost violată

Oroare  într-o familie. O fetiță de patru ani care a fost  internată cu febră mare, a fost violată. Descoperirea a fost făcută  de medicii spitalului pediatric care au vizitat micuța.

Povestea îngrozitoare, care a avut loc în orașul Mendoza, în Argentina, a fost anunțată de presa Clarin. Copila cu febră mare a fost însoțită  la spital de mama ei, o femeie de 27 de ani. După mai multe analize medicii au descoperit că în urina fetiței se afla spermă. Analizele mai detaliate au scos la iveală că micuța a fost victima unei violențe sexuale.

În pragul durerilor de naștere, o femeie este amendată și dată jos dintr-un autobuz din Italia pentru că nu avea bilet

După descoperirea șocantă, unul dintre medicii care au vizitat copilul a raportat imediat cazul la poliție, care a început imediat o investigație. După câteva ore, procurorul care se ocupa de acest caz a ordonat arestarea unui bărbat, care ar fi un membru apropiat al familiei.  Din motive de confidențialiatate, nu a fost dezvăluită identitatea monstrului.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.