Își duce câinele șchiopătând la veterinar, cheltuie peste 300 de lire sterline și descoperă că… doar îl imita

Își duce câinele șchiopătând la veterinar, cheltuie peste 300 de lire sterline și descoperă că… doar îl imita

Câinii pot fi extrem de empatici, în special față de iubiții lor stăpâni. Asistați la această poveste care vine din Londra, unde un câine părea că șchiopătează din cauza unei probleme la o lăbuță și în schimb, descoperă că imita mersul proprietarului rănit.

Russell Jones locuiește în Londra și are un câine. Din cauza unei accident medicii i-au pus piciorul în ghips și merge cu o pereche de cârje. Lângă el și câinele șchiopătează ușor, de parcă l-ar durea lăbuța din față.

Russell decide să facă toate investigațiile necesare pentru a înțelege ce probleme are câinele, dar rămâne plăcut surprins că tovarășul său fidel doar îl imita.

Videoclipul publicat pe Facebook de Russell și care a devenit viral, îi arăta pe cei doi prieteni mergând împreună:

„Am investit 300 de lire sterline în taxe veterinare și radiografii și nu are nimic. Este doar empatie. Iubesc”.

Deci, Bill este sănătos, doar imita șchiopătarea proprietarului său din empatie.

https://www.facebook.com/510076395/videos/10157416122791396/

Sursa: Facebook Russel Jones

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.