Ironie pe Twitter: Trump a publicat un autoportret în versiunea Rocky

Ultimul tweet al lui Donald Trump nu a trecut neobservat și a incendiat internetul: președintele a distribuit un autoportret în versiune lui Rocky.

Ieri dimineață,  27 noiembrie , președintele american Donald Trump a postat pe profilul său de Twitter un autoportret în versiunea lui Rocky. Nimeni nu a înțeles încă cum ar trebui  interpretat acest mesaj. Cu toate acestea  președintele american se află în vacanță de Ziua Recunoștinței. Este imposibil de înțeles cui vrea președintele american să-i arate mușchii, din moment ce niciun comentariu nu însoțește imaginea…

Citește și Vede un copil jucându-se desculț, își dă adidașii jos și îi dă să se încalțe

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.