Iranul se aglomerează la înmormântarea lui Soleimani: cel puțin 35 de morți și 48 de răniți

Cel puțin 35 de oameni au murit, iar alți 48 au fost răniți, călcați în picioare și zdrobiți în timpul ceremoniei de înmormântare a generalului Qassem Soleimani la Kerman în orașul său natal din Iran. Imaginile, publicate în mass-media locală, arată cadavrele de pe stradă, oameni care urlă disperați  și alții care încearcă să-i ajute.

Citește și Un pastor și-a înjunghiat mortal soția în biserică și apoi s-a ucis: crima s-a petrecut în fața enoriașilor

Înmormântarea marchează sfârșitul a trei zile de doliu, iar miile  de oameni au scandat „Moarte Americii” în timp ce sicriul trecea prin fața lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.