Iranul REFUZĂ să predea cutia neagră a avionului prăbușit

Autoritatea aviației iraniană a declarat că nu va preda cutia neagră a avionului Boeing 737-800 din Ukraine International Airlines care s-a prăbușit câteva momente după decolare din Teheran, ucigând toți cei 176 de pasageri și echipaj de la bord, nici producătorului aeronavei, nici autorităților aeronautice americane.

Declarația a fost emisă miercuri, în condițiile în care liderii Ucrainei și Canada, în care au murit zeci de cetățeni , au promis să identifice cauza accidentului pe fond de declarații contradictorii și speculații învolburate, relatează The Guardian

Citește și Tragedie! Un avion ucrainean cu 176 de persoane la bord s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de la Teheran: „Nu sunt supraviețuitori”

Primul ministru canadian, Justin Trudeau, a declarat: „Guvernul nostru va continua să colaboreze îndeaproape cu partenerii săi internaționali pentru a se asigura că … [accidentul] este investigat în profunzime și că întrebările canadienilor vor primi răspuns.”

83 de cetățeni irakieni, 63 de canadieni, 11 ucraineni și 10 suedezi erau la bordul aeronavei. Nimeni nu a supraviețuit.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.