Iranul a atacat două baze americane: „Începe operațiunea Soleimani Martirul”

Iranul a atacat două baze americane: „Începe operațiunea Soleimani Martirul”

Baza Al Asad a fost distrusă complet. Garda Revoluționară lansează o operațiune ca răspuns la uciderea generalului iranian. Explozii, de asemenea, la Bagdad, mai multe irakieni răniți.

Iranul a lansat un atac asupra unei baze din Irak, care găzduiește trupele americane. Cel puțin 35 de rachete au lovit instalația Ain Al Asad , care a fost distrusă . Garda Revoluționară a anunțat operațiunea „Martirul Soleimani” , lansată pentru a răzbuna uciderea generalului iranian . Teheran a atacat și o altă bază din Erbil. „Răzbunarea noastră aprigă a început”, a declarat Garda Revoluționară într-o declarație. Un videoclip arată o ploaie autentică de rachete lansate în noapte.

Citește și  În Siria dincolo de război și bombe, mizerie: corpurile a trei copii au fost găsiți acoperiți de gunoaie

Republica Islamică a lansat  o a doua rundă de atacuri împotriva bazelor americane. Au fost raportate și explozii în capitala Bagdad

Cel puțin 80 de persoane  au murit în atacul Iranului asupra bazelor americane din Irak pentru a răzbuna uciderea generalului Qassem Soleimani. Acesta este primul  bilanț lansat de mass-media locală.

https://twitter.com/codedcyber/status/1214718354335903744

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.