Iran, zeci de mii de oameni pe străzi: ”Răzbunare !”

Zeci de mii de oameni se manifestă pe străzile Teheranului și în alte sute de orașe din Iran pentru a protesta împotriva atacului aerian american care a dus la uciderea generalului Qassem Soleimani din Bagdad.

Citește și ”SUA să înceapă să cumpere sicrie pentru soldații lor”

Mass-media iraniană a relatat că în timpul manifestațiilor au fost cântate sloganuri „Moarte  Americii” și „Răzbunare, răzbunare”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.