Iran, vloggeriță condamnată la 10 ani de închisoare pentru că s-a deghizat în „Angelina Jolie zombie”

Un tribunal iranian a condamnat-o pe Sahar Tabar pentru că a postat fotografii care au făcut-o să arate ca Angelina Jolie zombie. Saeed Dehghan, unul dintre avocații implicați în caz, a declarat că a aflat de pedeapsa de 10 ani de închisoare, dar că nu a fost trimis verdictul oficial avocaților. Tabar are 19 ani, numele ei real este Fatemeh Khishvand și a fost arestată în octombrie 2019 împreună cu alți trei influenceri. Vedeta Instagram a atras prima dată atenția la nivel mondial în 2017.

Citește și Iran, femeia care a dorit să arate ca „mireasa cadavru” Angelina Jolie, a fost arestată pentru blasfemie

Contul ei adunase peste 486.000 de adepți. Înainte de a fi închis,  tânăra a folosit fotomontajul unei imagini a Angelinei Jolie deghizată într-un zombi suprapus pe cea a feței sale. Masih Alinejad, un o jurnalistă iraniană și activist al opoziției, a confirmat că tânăra a fost condamnată sub acuzația de „ promovare a corupției publice ”.

„În închisoare pentru că a folosit machiajul și Photoshop-ul pentru a deveni un zombie Angelina Jolie. Mama ei plânge în fiecare zi și cere eliberarea ei. Dragă Angelina Jolie! Avem nevoie de vocea ta aici. Ajută-ne ”, a scris pe Twitter Alinejad vineri. În octombrie anul trecut, televiziunea de stat iraniană a difuzat un interviu în care Khishvand a spus că regretă acțiunile sale

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.