Iran, un cuplu au ajuns în cătușe după propunerea căsătoriei în public

Iran, un cuplu au ajuns în cătușe după propunerea căsătoriei în public

Un tânăr a cerut mâna prietenei sale în fața mulțimii care îi aplauda. După ca a fata a spus “da” au fost arestați și apoi eliberați pe cauțiune.

Vina lor a fost  aceea de a-și declara dragostea în public.

Propunerea romantică de căsătorie între doi iubiți  s-a încheiat în cel mai rău mod: cu cătușe pe încheieturi.

S-a întâmplat în orașul Arak, în Iran. Într-o zi liniștită într-un  centru comercial al orașului, un tânăr a cerut mâna prietenei sale în fața unei mulțimii.

După ce fata a spus  “da” feta, îmbrăcată într-o haina lungă și purtând vălul, cei doi fericiți s-au îmbrățișat așa cum este normal, cel puțin pentru noi…

O scenă romantică înregistrată de persoane care se emoționau împreună cu cei doi viitori soți: videoclipul care a imortalat îndrăgostiții printre baloane  și petale de trandafiri roșii a devenit viral timp scurt.

Arestarea

Potrivit AdnKronos, comandantul adjunct al provinciei Markazi, Mahmoud Khalaji, a declarat că cei doi îndrăgostiți  au fost arestați la “cererea oamenilor”.

Cei doi iubiți au fost astfel arestați pentru “acte împotriva decenței publice”.

După câteva ore în spatele gratiilor, cei doi au fost eliberați pe cauțiune.

Te-ar putea interesa și Un robot intră în camera de la spital și spune pacientului: ”Vei muri”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.