Iran: un avion din Turcia solicită aterizarea de urgență pentru a evita un dezastru, dar Teheranul refuză

În Iran, s-a declanșat o alarmă aeriană pentru un avion din Turcia aflat în dificultate. Avionul turc a solicitat o aterizare de urgență , pentru a evita un accident, dar Teheran a refuzat. Sirenele aeriene au fost auzite până în partea de vest a capitalei Iranului după ce o aeronavă turcească a solicitat o aterizare de urgență pe aeroportul Imam Khomeini din cauza unor probleme tehnice și anunțând posibilitatea unui accident. Informația a fost dată de rețeaua națională de televiziune , citând mai multe reportaje pe rețelele de socializare.

Citește și Papa Francisc: „Nu vă rugați ca papagalii, puneți-vă inima”

Rapoartele neoficiale au adăugat că cererea companiei aeriene turcești pentru o aterizare de urgență a fost respinsă de Iran, iar zborul a părăsit teritoriul aerian iranian, îndreptându-se spre Baku, în Republica Azerbaidjan.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.