Iran țara tragediilor ! Un autobuz s-a prăbușit în apropiere de Teheran: 20 de morți și mulți răniți

O altă tragedie uriașă zguduie Iranul  unde a a vut loc masacrul zborului ucrainean  de la Teheran și unde tensiunile sunt  foarte mari cu Statele Unite în urma uciderii generalului Soulemani. Cel puțin 20 de persoane au murit după ce un autobuz s-a prăbușit în nordul țării, potrivit reportajelor de televiziune de stat.

Citește și Avionul prăbușit în Iran: se întorcea din cauza unei probleme tehnice

Autobuzul circula din capitala Teheran către Gonbad-e Kavus, în provincia Mazandaran, când la un moment dat,  din motive încă necunoscute,  autobuzul s-a prăbușit provocând 20 de morți și 24 de răniți.  Toți pasagerii răniți au fost transportați la cele mai apropiate spitale pentru îngrijiri medicale.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.