Iran oferă recompensă 80 milioane de dolari pentru uciderea lui Trump

Iran oferă recompensă 80 milioane de dolari pentru uciderea lui Trump

“Iranul are 80 de milioane de locuitori. În conformitate cu populația iraniană, vrem să strângem 80 de milioane de dolari, ca recompensă pentru oricine care îl va ucide pe președintele Trump”. Acesta este anunțul participanților la ceremonia funerară a comandantului forțelor Quds Qimem Soleimani.

Citește și Gestul unei mirese a înfuriat internetul: și-a fixat copilul de o lună de trena rochiei și a târăt-o după ea

Potrivit Bild, în anunț, fiecare iranian a fost invitat să doneze un dolar pentru a aduna suma de 80 de milioane de dolari  ca recompensă  pentru asasinarea președintelui american care a ordonat atacul în care a fost ucis Soleimani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.